27-29 Απριλίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΛΛΑΔΑ

Διοργάνωση : Χορωδία “ΚΟΡΑΗΣ”

Η Χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε ένα Φεστιβάλ Xαράς που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Απριλίου 2018, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πόλη της Βόρειας Ελλάδας με το γλυκό μεσογειακό κλίμα, την εγκαρδιότητα των κατοίκων της και τη μακραίωνη ιστορία που αποτυπώνεται στα πλούσια αρχαία μνημεία της, σας υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή γεμάτη πρωτόγνωρες εμπειρίες. Επιπλέον η αγάπη για το Μιούζικαλ των χιλιάδων θεατών που παρακολουθούν κάθε χρόνο το Φεστιβάλ και η θερμή ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς που δημιουργούν, κάνουν το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ μοναδικό γεγονός σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντας σε όλους τους συμμετέχοντες ξεχωριστές συγκινήσεις.

Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε όλες τις χορωδίες και φωνητικά σύνολα από όλο τον κόσμο.
Το Φεστιβάλ δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Όμως απονέμεται Βραβείο Κοινού στην καλύτερη χορωδία μετά από ψηφοφορία, στο τέλος κάθε συναυλίας.
Κάθε χορωδία καλείται να ερμηνεύσει πέντε τραγούδια, εκ των οποίων τουλάχιστον τα τρία να προέρχονται από Μιούζικαλ ενώ τα υπόλοιπα δύο είναι της ελεύθερης επιλογής της, κατά προτίμηση τραγούδια μουσικής τζαζ, ποπ ή κινηματογραφικά soundracks.
Το πρόγραμμα της πρώτης και της τελευταίας ημέρας το πρωί, θα είναι ελεύθερο, επιτρέποντας τη συμμετοχή και σε χορωδίες που δεν περιλαμβάνουν στο ρεπερτόριό τους έργα Μιούζικαλ.
Οι χορευτικές ερμηνείες – χορογραφίες των χορωδιών είναι καλοδεχούμενες.
Η Επίσημη Τελετή Έναρξης πραγματοποιείται με τη συμμετοχή όλων των χορωδιών, στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς, μνημείο-κόσμημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.
Το Φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε σχολές χορού ή χορευτικά συγκροτήματα που θα εμφανισθούν με χορογραφίες από το ρεπερτόριο του παγκόσμιου Μιούζικαλ.
Με τη λήξη του Φεστιβάλ πραγματοποιείται για όλες τις συμμετέχουσες χορωδίες αξέχαστο ελληνικό γλέντι.
Η φιλοξενία των χορωδιών προβλέπεται σε ξενοδοχεία 3*, 4* και 5* με κόστος διαμονής ιδιαίτερα ελκυστικό. Η παραμονή στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει ιδιαίτερο αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον, έτσι οι χορωδίες συνδυάζουν τη συμμετοχή τους με τη γνωριμία των πλούσιων ιστορικών μνημείων της πόλης αλλά και των άλλων αρχαίων πόλεων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες , παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της χορωδίας : www.xorodiakorais.com (Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ)
Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ θα χαρεί να σας παράσχει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Στράτος Τσίχλας Jasenka Ostojić

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Καλλιτεχνική διευθύντρια

Eπικοινωνία:

Χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ»

Αλκμήνης 53, 54249 .Θεσσαλονίκη-ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ: 2310 309900/ 6942 487804

e-mail: choirkorais94@gmail.com, worldfestival.musical@hotmail.com

(122)