Αγαπητοί φίλοι/συνάδελφοι,

με εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο σας, σας προσκαλούμε στα διεθνή χορωδιακά δρώμενα AV Choral Events τα οποία λαμβάνουν χώρα στο Καρπενήσι, στο Γκάμπροβο (Βουλγαρία) και στο Πιτέστι (Ρουμανία). Κάθε χορωδία μπορεί να συμμετάσχει σε ένα ή περισσότερα από τα δρώμενα αυτά, ερμηνεύοντας ελεύθερο πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών. Για όσες χορωδίες το επιθυμούν, με κάθε Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται και Διεθνής Διαγωνισμός Χορωδιών με χρηματικό έπαθλο, στον οποίο η συμμετοχή είναι προαιρετική.

Όσες χορωδίες επιλέξουν να συμμετέχουν στα χορωδιακά δρώμενα στο Καρπενήσι το 2017, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δώσουν ξεχωριστές συναυλίες σε διάφορους χώρους και τοπικά αξιοθέατα που ξεφεύγουν τις κλασσικής συναυλίας στον άρτια εξοπλισμένο κύριο συναυλικό μας χώρο με σκηνή. Επίσης, οι συμμετέχουσες χορωδίες θα έχουν την ευκαιρία να συνεστιαστούν στον ίδιο χώρο με ζωντανή μουσική, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να έρθουν πιο κόντα. Για 5η συνεχή χρονιά, οι συμμετέχουσες χορωδίες θα έχουν επιπλέον την δυνατότητα να παρελάσουν μαζί στο κέντρο της πόλης καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου. Η συμμετοχή στα γεγονότα αυτά είναι προαιρετική.

Οι συμμετέχουσες χορωδίες μπορούν να επιλέξουν το πλήθος των ημερών που θα διαμείνουν στο Καρπενήσι σε συννενόηση με την οργανωτική επιτροπή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:

choir-festival.com

Τα χορωδιακά δρώμενα είναι μέρος μίας άρτια οργανωμένης σειράς εκδηλώσεων με τριαντακονταετή πορεία στον χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες, είμαστε στη διάθεση σας

Dionysis Xenakis

PR Manager of the AV International Choral Events

(40)