Δικαίως, αν μας ρωτάτε… 

Πρόκειται για τον Πακιστανό τραγουδιστή με άπειρους θαυμαστές που τον παρακολουθούν για το καλτ του πράγματος. Θα μπορούσε μάλιστα κανείς να πει πως ο Taher Shah έχει αγγίξει ασύλληπτα επίπεδα αδιαφορίας για την γνώμη των άλλων, ενώ η Αννίτα Πάνια σίγουρα θα του παραχωρούσε μία μόνιμη θέση στα Παρατράγουδα.

Η κυκλοφορία του νέου του βίντεο την Παρασκευή προκάλεσε φρενίτιδα στα social media και η αναφορά #TaherShah έγινε trending θέμα στο Twitter όχι μόνο στο Πακιστάν και την Ινδία όπως θα ήταν αναμενόμενο, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πάνω από 30.000 tweet έχουν αναρτηθεί από την στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι Angel.

Αρχικά η καλή παραγωγή του βίντεο ξεγελά, και νομίζει κανείς ότι πρόκειται για παρωδία, μέρος μιας καλοστημένης φάρσας ώστε να γελάσουμε μαζί με τον καλλιτέχνη, όχι με τον ίδιο, ωστόσο δεν πρόκειται για πλάκα. Ο Taher Shah συστήνεται ως σοβαρός καλλιτέχνης και στο παρελθόν έχει αναφερθεί στην διαδικτυακή του φήμη ως μια εμπειρία που τον γεμίζει ταπεινοφροσύνη και χαρα.

Οι απλοϊκοί στίχοι του τραγουδιού “Είμαι ένας άγγελος, ο άγγελος της ανθρωπότητας, μονάχα για σένα” έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης και αστείρευτου γέλιου για τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γεννώντας πολλά memes που αφ’ ενός σαφώς κοροϊδεύουν το μουσικό και φωνητικό ταλέντο του δημιουργού, αφ’ ετέρου αναγνωρίζουν την αδιανόητη αυτοπεποίθηση του.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας από το Καράτσι, ο οποίος είναι γνωστός για τα μακριά του μαλλιά και τον αντισυμβατικό τρόπο ντυσίματος έχει απασχολήσει τα social media με τις μουσικές του αναζητήσεις. Το πρώτο τραγούδι του Eye to Eye τον εκτόξευσε σε περίοπτη θέση στην κλίμακα διαδικτυακής διασημότητας εν έτει 2013. Πλεόν ο Shah διεθέτει πάνω από 45.000 followers στο Twitter, οι οποίοι αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς καθώς το κοινό του καλτ τραγουδιστή ολοένα και πυκνώνει τις τάξεις του.

Στο βίντεοκλιπ του Angel ο Taher Shah φοράει μία τιάρα κι ένα μωβ φόρεμα, βρίσκεται σε έναν λόφο και τραγουδά στα αγγλικά εξυμνώντας τις αρετές της ειρήνης. Στο βίντεο εμφανίζεται και ο μικρός γιος του, ντυμένος με όμοιο φόρεμα.

Ακόμα και η σταρ του Μπόλυγουντ, ηθοποιός Twinkle Khanna ανήκει στους διάσημους Ινδούς και Πακιστανούς που ασχολήθηκαν με το άσμα και την εκκεντρικότητα του τραγουδιστή, αναφερόμενοι στο κανούργιο του βίντεο.


Επίσης υπήρξαν και τα σχόλια που αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο trending θέμα ως ευχάριστο διάλειμμα είδησης που προέρχεται μεν από το Πακιστάν αλλά δεν αφορά τρομοκρατική ενέργεια.

Πάνω από 30.000 tweet έχουν αναρτηθεί από την στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι Angel.

Πάνω από 30.000 tweet έχουν αναρτηθεί από την στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι Angel.

Πηγή: www.lifo.gr

(3)