Οι έχοντες ρεπερτόριο “Μιούζικαλ” ας δηλώσουν συμμετοχή… Η Χορωδία ΚΟΡΑΗΣ τού, κοντά 30 χρόνια, φίλου, Στράτου Τσίχλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Παγκόσμιο Φεστιβάλ “Μιούζικαλ” την πρώτη εβδομάδα του Μάη 2016!Απ’ όλες τις απόψεις αξίζει να λάβει μέρος κάποιο Σύνολο, καθότι η οργάνωση είναι, από κάθε άποψη, εξαιρετική· όμως θα ικανοποιηθούν και οι συμμετέχοντες από τα κάλλη της “Ωραίας νύμφης” του Θερμαϊκού… εκτός του ότι θα γνωρίσουν και άλλα Σύνολα ημεδαπά και μη…

Για πληροφορίες, το κατωτέρω e-mail είναι αρκετά κατατοπιστικό…:

6Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ 6-8 Μαΐου 2016 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΛΛΑΔΑ    Διοργάνωση : Χορωδία “ΚΟΡΑΗΣ”

Η Χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε ένα Φεστιβάλ χαράς που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Μαΐου 2016, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πόλη της Βόρειας Ελλάδας με το γλυκό μεσογειακό κλίμα, την εγκαρδιότητα των κατοίκων της και την μακραίωνη ιστορία που αποτυπώνονται στα πλούσια αρχαία μνημεία της, σας υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή γεμάτη πρωτόγνωρες εμπειρίες. Επιπλέον η αγάπη για το Μιούζικαλ των χιλιάδων θεατών που παρακολουθούν κάθε χρόνο το Φεστιβάλ και η θερμή ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς που δημιουργούν, κάνουν το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ μοναδικό γεγονός σε όλο τον κόσμο και χαρίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες ξεχωριστές συγκινήσεις.

Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε όλες τις χορωδίες και φωνητικά σύνολα από όλο τον κόσμο.

Το Φεστιβάλ δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Όμως  απονέμεται Βραβείο Κοινού στην καλύτερη χορωδία μετά από ψηφοφορία, στο τέλος κάθε συναυλίας.

Κάθε χορωδία καλείται να ερμηνεύσει πέντε τραγούδια, εκ των οποίων τουλάχιστον τα τρία  να προέρχονται από Μιούζικαλ ενώ τα υπόλοιπα δύο είναι της ελεύθερης επιλογής της, κατά προτίμηση τραγούδια μουσικής τζαζ, ποπ ή από κινηματογραφικά soundracks.

Το πρόγραμμα της πρώτης και της τελευταίας ημέρας το πρωί, θα είναι ελεύθερο, επιτρέποντας τη συμμετοχή και σε χορωδίες που δεν περιλαμβάνουν  στο ρεπερτόριό τους έργα Μιούζικαλ.

Οι χορευτικές ερμηνείες – χορογραφίες των  χορωδιών  είναι καλοδεχούμενες.

Η Επίσημη Τελετή  Έναρξης του Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς, μνημείο-κόσμημα  στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε σχολές χορού ή χορευτικά συγκροτήματα που θα εμφανισθούν με χορογραφίες από το ρεπερτόριο του παγκόσμιου Μιούζικαλ.

Με τη λήξη του Φεστιβάλ πραγματοποιείται για όλους τους  συμμετέχοντες  μεγάλο ελληνικό γλέντι.

Η φιλοξενία των χορωδιών προβλέπεται σε ξενοδοχεία 3*, 4* και 5* με κόστος διαμονής ιδιαίτερα ελκυστικό. Επειδή η παραμονή στη Θεσσαλονίκη  συγκεντρώνει  ιδιαίτερο αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον,  οι χορωδίες συνδυάζουν τη συμμετοχή τους με τη γνωριμία των πλούσιων ιστορικών μνημείων της πόλης αλλά και των άλλων αρχαίων  πόλεων που βρίσκονται στην  ευρύτερη περιοχή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες , παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της χορωδίας :  www.xorodiakorais.com

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ θα χαρεί να σας παράσχει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Το 6ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ περιμένει και τη δική σας συμμετοχή στην Παγκόσμια Γιορτή του Μιούζικαλ.
Για τη Χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ»

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Στράτος Τσίχλας

Η Καλλιτεχνική διευθύντρια
Jasenka Ostojic

Eπικοινωνία:
Αλκμήνης 53, 54249 .Θεσσαλονίκη-ΕΛΛΑΔΑ.
Τηλ.&Φαξ:  2310 309900/ 6942 487804

e-mail:
choirkorais94@gmail.com
worldfestival.musical@hotmail.com

 

(44)