Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το καταξιωμένο, ανά την Ελλάδα, Καλλιτεχνικό Σωματείο αρχίζει την καινούργια “χορωδιακή χρονιά” 2018-2019, με τους καλύτερους οιωνούς! Ήδη, ανακοινώνει τη συμπλήρωση των τμημάτων της αναζητώντας άτομα από 5 έως 55 ετών προκειμένου στελεχώσουν, καλλιτεχνικά, την Προ-Παιδική χορωδία “Σκαθάρια” (5 ετών έως τη Β’ τάξη του Δημοτ. Σχολ.), την Παιδική “Σπουργίτια” (Γ’ τάξη έως ΣΤ’ Δημοτ.), τη Γυναικεία Νεανική “La Vita” και τη Μικτή (από την Α’ Γυμνασίου έως 55 ετών).

Το μεγάλο “ατού” της Χ.Τ. -μη κερδοσκοπικό καλλιτεχνικό σωματείο- είναι η μια δεκάδα εκπαιδευτικών -Α/θμιας και Β/θμιας- που στελεχώνουν το Διοικητικό και Καλλιτεχνικό επιτελείο της.

Οι ενδιαφερόμενοι -για τη La Vita και τη Μικτή- μπορούν να προσέρχονται τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη, και ώρα 8 το βράδυ στο παλαιό Δημαρχείο (Εθν. Αντίστασης), στον άνω όροφο.

Η πρώτη σύναξη της Παιδικής Χορωδίας πραγματοποιείται, στον ίδιο χώρο, το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη και ώρα 11 το πρωί.

Η πρώτη σύναξη της Προ-Παιδικής, θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο το Σάββατο 6 Οκτώβρη και ώρα 6.30 το απόγευμα.

Τα τηλέφωνα για πληροφορίες είναι: 2710-227377, 2710222840 & 6977719001. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το έργο τη Χ.Τ. είναι γνωστό εδώ και 34 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Τρίπολη και στην Ελλάδα… Και μόνο τα ονόματα που στελεχώνουν τα, κατά καιρούς, Διοικητικά Συμβούλια και το Καλλιτεχνικό “τιμ”, εγγυώνται την άψογη λειτουργία του Καλλιτεχνικού Σωματείου.

Παράλληλα, λειτουργεί και Μικτό Εκκλησιαστικό τμήμα που αποδίδει τα, της Εκκλησίας, σε 4φωνη σύνθεση με ουράνια αρμονία (Λειτουργία, Κασσιανή, Δοξολογία, Μυστήρια…)!

Από τώρα η Χ.Τ. ανακοινώνει, για τη φετινή χορωδιακή χρονιά, εκτός των άλλων, το μεγάλο “2° Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νίκου Γκάτσου” και το “20ό Πανελλήνιο Συνέδριο Χορωδιών”! Ακόμη, το “2° Folk Festival Tripolis” και το “9° Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ”… αλλά και Συναυλίες εντός κι εκτός Τρίπολης!

Δεν χρειάζονται πειραματισμοί…. Έχουμε δείξει πάμπολλα δείγματα…. Εμπιστευτείτε μας…. Σας περιμένουμε…

Από το Δ.Σ. τής
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

(55)