Συλλογικός Χορωδιακός Φορέας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας αποστέλλουμε την 1η Ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών σε συνεργασία με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας.

Το  θέμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει :

Τεχνική Διεύθυνσης

Χορωδιακή Προφορά

Διαφραγματική αναπνοή και η φυσιολογία της φώνησης  

 

Το 5ο Σεμινάριο της Στέγης  υλοποιείται στην Πάτρα, με δεδομένο πως σκοπός του Συλλογικού Χορωδιακού μας Φορέας είναι να δίνει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες σε Μουσικούς και Μαέστρους από όλη την Ελλάδα. Σε αυτή την προσπάθεια συμπαραστάτης & αρωγός παραβρίσκεται ένας εκ των πρωτοπόρων της Χορωδιακής Πράξης στην Πατρίδα μας & Διευθυντής Χορωδιών ο Αντώνης Κοντογεωργίου, ενώ το Σεμινάριο συνδιοργανώνεται με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας εκ των Ιδρυτικών Μελών της Στέγης με 35 χρόνια Χορωδιακής ιστορίας & προσφοράς στο Πολιτιστικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας.   

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στις αίθουσες της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας (Κορίνθου 280 & Γούναρη, αίθουσα «Τόλης Νομικός») από  την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία υπάρχει το σχετικό ενημερωτικό υλικό! 

Η παρουσία Διευθυντών Χορωδίας & Εκπαιδευτικών Μουσικής Α΄ & Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης  θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Χορωδιακής Μουσικής  της Πατρίδας μας, με στόχο την κατάρτιση του Έλληνα Μουσικού & Μαέστρου.  

 

Με τιμή για το Δ.Σ. της Στέγης

 

     Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Θωμάς Λουζιώτης                           Γιώργος Γεωργόπουλος

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Site                 www.stegi-chorus.gr, http://www.polyphonikipatras.gr 

Email             office@stegichorus.grchoir@polyphonikipatras.gr 

Τηλέφωνα       2610.279679,  6945.159679, 6936.773337

http://www.facebook.com/stegichorus

(246)