Πάρα πολλές είναι οι προσκλήσεις των Τμημάτων της Χ.Τ. εντός Τρίπολης (και Αρκαδίας) και εκτός, σε ολόκληρη την Ελλάδα! Και είναι εύλογο, αφού, το καλλιτεχνικό Σωματείο, στα 34 χρόνια ζωής του, είναι πασίγνωστο στους Χορωδιακούς κύκλους της χώρας ένεκα των εκατοντάδων εμφανίσεών του, αλλά και των καινοτόμων δραστηριοτήτων του, τόσων αυτού τούτου του Τριπολίτικου φορέα, όσων και κάποιων από τα έμπειρα μέλη που περιλαμβάνει στις τάξεις του (Πανελλήνια Συνέδρια Χορωδιών, Φωνόγραφος, Ένωση Χορωδιών Ελλάδος, Στέγη Ελληνικών Χορωδιών, συμμετοχές σε Συνέδρια Ελλάδας και Εξωτερικού, Συμφωνική Ορχήστρα, Θεσμοί…). Όμως, τόσο η εθελοντική υπόστασή του, όσο και η οικονομική δυσκολία των τελευταίων χρόνων, δεν επιτρέπει το, “ναι, σε όλα”… και, ως εκ τούτου, κάθε φορά, το Δ.Σ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μη δύναται να ανταποκρίνεται παντού… και να “επιλέγει” εκδηλώσεις…
Αυτή τη φορά, το Μικτό Τμήμα της Χ.Τ., το βράδυ του Σαββάτου 21 Απριλίου, συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης Αθήνας, μαζί με άλλες τέσσερις χορωδίες…. Με Μαέστρο τον, γνωστό στην Ελλάδα, Μιχάλη Γαργαλιώνη και τον Βασίλη Γεωργακόπουλο στο Πιάνο, η μισή εκατοντάδα χορωδοί -άντρες και γυναίκες- θα ερμηνεύσουν ημίωρο πρόγραμμα με εφτά ολόφρεσκα κομμάτια, που, το Τμήμα έχει εκμάθει τον τελευταίο καιρό….

Σε αυτή τη Συναυλία, η Χ.Τ. καλεί το φιλότεχνο Αρκαδικό-Αθηναϊκό κοινό, όπως προσέλθει και παρακολουθήσει…. Χώρος το Δημοτικό Θέατρο στο Δημαρχείο Ηλιούπολης και ώρα έναρξης η 7.30 βραδινή. Είσοδος ελεύθερη.

Από το Δ.Σ. τής
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

(2)