120 Χτύποι το Λεπτό

Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στις Κάννες για ένα γαλλικό δράμα πάνω στο AIDS. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 τα μέλη μιας ακτιβιστικής οργάνωσης στο Παρίσι πολλαπλασιάζουν τις δράσεις τους με σκοπό να ανατρέψουν τη γενική αδιαφορία προς τον ιό που τα τελευταία χρόνια έχει κοστίσει αμέτρητες ζωές. Ο νεοφερμένος στην ομάδα, Νατάν, θα συγκλονιστεί από τη δυναμικότητα του Σον, ενός από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης, που καταναλώνει τις τελευταίες του δυνάμεις του στη μάχη ενάντια στο κράτος και τις φαρμακευτικές εταιρείες.

120 Battements par Minute

Γαλλική δραματική ταινία 2017, σκηνοθεσία Ρομπέν Καμπιγιό με τους: Αντέλ Ενέλ, Αρνό Βαλουά, Ναΐέλ Περέζ Μπισκαγιάρ.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Αυτό

«Το Αυτό» ένα από τα πλέον αγαπημένα βιβλία τρόμου του Στίβεν Κινγκ με φανατικούς αναγνώστες σε όλον τον κόσμο ετοιμάζεται να τρομάξει και τους κινηματογραφικούς θεατές, εφέτος τον Σεπτέμβρη, σε σκηνοθεσία του Αντρέ Μουσιέτι.

Με χρονολογία κυκλοφορίας το 1986 αποτελεί ένα από τα καλύτερα βιβλία τρόμου των τελευταίων δεκαετιών και ένα από τα καλύτερα βιβλία στην πλούσια βιβλιογραφία του συγγραφέα.

Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη του Ντέρι, στο Μέιν, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, καθώς θα τα βάλει με έναν κακό κλόουν, τον Πένιγουαϊζ, με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες στο παρελθόν.

«IT»

Σκηνοθεσία: Αντρέ Μουσιέτι

Ηθοποιοί: Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζέρεμι Ρεϊ Τέιλορ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Γουάιατ Όλεφ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Νίκολας Χάμιλτον.

Διάρκεια: 135 λεπτά

Είδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

American Assassin: H Εκδίκηση

Ο Μιτς Ραπ είναι ένας νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σταν Χάρλεϊ. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους, που κατά τα φαινόμενα μοιάζουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Πράγματι ανακαλύπτουν ένα κοινό μοτίβο βίας που τους οδηγεί στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα, που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Κουέστα

Ηθοποιοί: Ντίλαν Ο’ Μπράιαν, Μάικλ Κίτον, Σάνα Λέιθαν, Τέιλορ Κιτς

Διάρκεια: 112 λεπτά

Είδος ταινίας: Δράση

Δείτε το τρέιλερ:

Paradise

Πολεμικό δράμα του Αντρέι Κοντσαλόφσκι, το οποίο απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στη Βενετία. Τρεις άνθρωποι διασταυρώνονται σε μια δύσκολη περίοδο του πολέμου: η Όλγα, μία Ρωσίδα μετανάστρια και μέλος της Γαλλικής Αντίστασης, ο Ζυλ Γάλλος δοσίλογος και ο Χέλμουτ, υψηλόβαθμος αξιωματικός των Ες Ες.

Ray / Paradise

Ρωσο-γερμανική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Αντρέι Κοντσαλόφσκι με τους: Γιούλια Βισότσκαγια, Κρίστιαν Κλάους, Φιλίπ Ντικέν.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Γυναίκα Με Τη Μερσεντές

Αδυνατώντας να αποδεχτεί τον πρόσφατο χαμό του γιου της που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, η Ντιάν προσλαμβάνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ ώστε να ανακαλύψει αυτόν που προκάλεσε τον θάνατό του. Έχοντας στα χέρια της μόνο στοιχεία και όχι αποδείξεις και χωρίς τη βοήθεια της αστυνομίας, η Ντιάν αποφασίζει να προχωρήσει την έρευνα μόνη της.

Moka

Γαλλοελβετική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Φρεντερίκ Μερμούντ με τους: Ναταλί Μπεΐ, Εμανουέλ Ντεβός, Νταβίντ Κλαβέλ.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Κόρη

Έπειτα από πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, ο Κρίστιαν επιστρέφει στην Αυστραλία για το γάμο του πατέρα του, ο οποίος παντρεύεται την κατά πολύ νεότερη οικονόμο του. Ξανασυναντώντας συγγενείς και παλιούς φίλους, ο Κρίστιαν έρχεται αντιμέτωπος με οικογενειακά μυστικά που τον σοκάρουν, απειλώντας ταυτόχρονα και την εύθραυστη ισορροπία της κοινωνίας της γενέτειράς του.

The Daughter

Αυστραλέζικη δραματική ταινία 2015, σκηνοθεσία Σάιμον Στόουν με τους: Τζέφρι Ρας, Μιράντα Ότο, Πολ Σνέιντερ, Σαμ Νιλ.

Δείτε το τρέιλερ:

Πόρτο

Ο Τζέικ και η Μάτι είναι δύο ξένοι που ζουν στο Πόρτο της Πορτογαλίας και που κάποτε είχαν μια σύντομη επαφή. Ένα μυστήριο παραμένει στις στιγμές που μοιράζονται, και ανακαλώντας μνήμες, ξαναζούν τη συνάντησή τους που σταμάτησε τον χρόνο για μία νύχτα.

Porto

Πορτογαλική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Γκάμπε Κλίνγκερ με τους: Άντον Γιέλτσιν, Λουτσίε Λούκας.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Στρατηγός Ντέλα Ρόβερε

Ένας μικροαπατεώνας και χρεωμένος τζογαδόρος συλλαμβάνεται από την Γκεστάπο και αναγκάζεται να υποδυθεί τον ηγέτη των ανταρτών στρατηγό Ντέλα Ρόβερε ώστε να ανακαλύψει, ανάμεσα στους υπόλοιπους φυλακισμένους, ένα ηγετικό στέλεχος της αντίστασης.

Il Generale Della Rovere

Ιταλική δραματική ταινία 1959, σκηνοθεσία Ρομπέρτο Ροσελίνι με τους: Βιτόριο ντε Σίκα, Σάντρα Μίλο, Χάνες Μέσεμερ.

Δείτε το τρέιλερ:

zougrla.gr

(39)