Ο Θρίαμβος του φετινού καλοκαιριού λέγεται «Όλοι ένα» / Φίλα με. Το έζησαν και το χειροκρότησαν χιλιάδες κόσμου σε όλη την Ελλάδα… και συνεχίζει. Μην το χάσετε.

Ο Θρίαμβος του φετινού καλοκαιριού λέγεται«Όλοι ένα» / Φίλα με. Το έζησαν και το χειροκρότησαν χιλιάδες κόσμου σε όλη την Ελλάδα… και συνεχίζει. Μην το χάσετε.

Μιλάω για την μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη που κατάφερε και μας ένωσε και μας έκανε όλους ένα. Το κοινό, τους φίλους, τους δημοσιογράφους, τα social media,… όλοι γίναμε ένα. Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών: Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, του μαέστρου Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά και το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, μάγεψαν το κοινό. Όλοι μαζί, όλοι ένα, κατάφεραν αυτή η παράσταση να την κάνουν μία μικρή νίκη Αγάπης.

Έρχονται: Νέα Μάκρη, Βόλος, Λάρισσα, Βρηλίσια, Ελευσίνα κ.α.

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι έναΌλοι ένα. Αρχηγός ο Έρωτας. Τρεις γενιές τραγούδια. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων. Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και έκαναν τον Κραουνάκη μέλος στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων.

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι ένα

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι έναΓια δύο ώρες και κάτι στο πιάνο του και ανάμεσά μας, μας κάνει να τραγουδάμε σε όλη την διάρκεια της παράστασης.

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι ένα«Ότι και να γίνει, όσο και μοντέρνοι να μας νοιάζει να γίνουμε, αυτό που μας ενώνει με τη ρίζα ενός κινήματος, είναι αυτό που χωρίς να το επιδιώξουμε… κρυφά και ταπεινά μας ένωσε με τα όνειρα των διπλανών μας…»

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι ένα

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι έναΜπορείτε να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες συναυλίες στην κάτωθι σελίδα.

https://www.facebook.com/kraounakisperiodeia2016/?__mref=message_bubble

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι ένα

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι ένα

Σταμάτης Κραουνάκης, Όλοι ένα

——————————

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

(17)