Μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον εθνικό μας συνθέτη ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, με το γενικό τίτλο ‘’Συνάντηση’’, ετοιμάζει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, για τις 4 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο διάσημος πιανίστας και συνθέτης ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ θα παρουσιάσει έργα του ΜΙΚΗ, τα οποία θα ερμηνεύσει η μοναδική ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ. Σημειώνει ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, απευθυνόμενος στο ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ:

‘’Γνωρίζω πόσο δύσκολο και σπάνιο είναι, αλλά συνάμα και πόσο ευγενικό και μεγαλόψυχο, να αναγνωρίζει κάποιος σπουδαίος και ξεχωριστός καλλιτέχνης του δικού σου διαμετρήματος, ένα συνάδελφο του όπως εγώ. Για το λόγο αυτό η συγκίνηση μου για την εκτίμηση και την αγάπη σου στο έργο μου, είναι βαθιά. Σκέφτομαι, ότι όταν η αγάπη σμίξει με το ταλέντο, τότε το αποτέλεσμα γίνεται συγκλονιστικό, μιας και υπάρχει ακόμα και η στέρεη μουσική αγωγή, που μας οδηγεί στην πλήρη κατανόηση του μουσικού έργου, με αποτέλεσμα την αποκάλυψη της πεμπτουσίας του. Είμαι βέβαιος ότι στο πρόσωπο σου η μουσική μου θα βρει έναν ιδανικό ερμηνευτή και πρεσβευτή της, προς το Ελληνικό και το διεθνές κοινό. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία’’

Στη συναυλία, θα μετάσχουν και οι χορωδίες της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, ΜΙΚΤΗ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], ΝΕΑΝΙΚΗ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Αλμπένα Πενκόβα], ΠΑΙΔΙΚΗ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά].
Μεγάλος χορηγός θα είναι η WEST AE. Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας: Εφημερίδες: Πελοπόννησος, trip, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Αχαϊκός Τύπος, Ναυπακτία Press, Ιστοσελίδες: pelop.gr, patras events.gr, patranews.gr, artsNculture.gr, AchaiaNews.gr, Patratv.gr, juniors club.gr, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί: ΕΡΤ Πάτρας, ΑΝΤ1 Radiopatras, Lepanto radio, ΑLFA patras, TOP FM, ΡΥΘΜΟΣ, Radio 91,5,Τηλεοπτικοί Σταθμοί: LEPANTO, ΙΟΝΙΑΝ, BESTtv
Η προπώληση των εισιτηρίων [ανάριθμα για πλατεία και εξώστη] θα αρχίσει στις 23 Ιανουαρίου, από τα καταστήματα ‘’discover YOUR WAY’’, Οπτικά ‘’ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ’’, Βιβλιοπωλείο ‘’Ροδόπουλος’’ και στα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248, καθημερινά πρωί και απόγευμα].

(18)