Αναχωρεί την Παρασκευή για τη Ζάκυνθο, η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, προκειμένου τιμητικά προσκεκλημένη να μετάσχει των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν για τα 200 χρόνια της Φιλαρμονικής της νήσου.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, υπό τη διεύθυνση του Διευθυντού της και Αρχιμουσικού, Γιώργου Μπουρδόπουλου, θα δώσει μεγάλη συναυλία την Παρασκευή το βράδυ στο Θέατρο του Σαρακινάδου, ενώ το Σάββατο το πρωί θα παρελάσει στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως της Ζακύνθου. Στις εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος ακόμα, οι τοπικές φιλαρμονικές της νήσου, η Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας [παλαιά] και η Φιλαρμονική Ιθάκης.

Στη συναυλία, η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’MARS’’ from the ‘’PLANETS’, Op. 32 GUSTAV HOLST, Επεξεργασία: ANDREW BALENT, ‘’THE SECOND WALTZ’’, DIMITRI SHOSTAKOVITCH, Επεξεργασία: ANDRE WAIGNEIN, ‘’TIME TO SAY GOODBYE’’, FRANCESCO SARTORI, Επεξεργασία: JOHN GLENESK MORTIMER, ‘’THEMES FROM 1812 OVERTURE’’, PETER TCHAIKOVSKY, Επεξεργασία: JOHNNIE VINSON, ‘’ΕΓΩ ΘΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ’’, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ, ‘’ΜΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Επεξεργασία: ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ, ‘’ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΟΡΟΣ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Επεξεργασία: ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ, ‘’ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Επεξεργασία: ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ, ενώ στην παρέλαση, θα παιανίσει το έργο: ‘’THE THUNDERER’’ του JOHN PHILIP SOUSA.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Γιώργος Σταματόπουλος, ενώ θα μετάσχουν ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Παναγιώτης Αρκαδιανός και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μο Σταύρος Σολωμός.
————————————————————————–
Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ, της οποίας θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Τον Οργανισμό της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που είναι ιδρυτικό μέλος της ΣΤΕΓΗΣ, θα εκπροσωπήσουν, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Παναγιώτης Αρκαδιανός και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.

(20)