Το Κρουστόφωνο διοργανώνει τριήμερη κατασκήνωση με εργαστήρια κρουστών
για μεγάλους και μικρούς.

Προσφέρονται 5 εργαστήρια:

Ενηλίκων Επίπεδο Ι (παραδοσιακά και αφρικάνικα) -8ωρο- απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τα κρουστά και τους βασικούς ρυθμούς.
Ενηλίκων Επίπεδο ΙΙ (παραδοσιακά και αφρικάνικα) -8ωρο- απευθύνεται σε όσους έχουν μία ικανοποιητική ευχέρεια στα κρουστά και θέλουν να εξασκηθούν σε solo και αυτοσχεδιασμούς.
Αφρικάνικος Χορός (για όλα τα επίπεδα) -4ωρο
Επιμορφωτικό μουσικοπαιδαγωγικό εργαστήρι «Από τους ήχους στη μουσική: Μουσικές δοκιμασίες με οικολογικές ανησυχίες» -4ωρο- (για εκπαιδευτικούς, μουσικοπαιδαγωγούς και φιλόμουσους)
Τα παιδικά εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4-7 και 8-12 ετών που θέλουν να παίξουν και να γνωρίσουν τα κρουστά και μέσω της δημιουργικής απασχόλησης να έρθουν σε επαφή με παιχνίδια και ρυθμούς της παγκόσμιας παράδοσης.
«Καλημέρα με το σώμα μας». Είναι ένα δωρεάν πρωινό πρόγραμμα κίνησης στη φύση.

Τα όργανα για τα εργαστήρια διατίθενται δωρεάν από το Κρουστόφωνο

Διδάσκουν οι: Χρήστος Ερκέκογλου, Λευτέρης Αγγουριδάκης, Νίκος Θεοδωρίδης, Βίκυ Χουζούρη, Μαρία Μεντέζ, Μέλπω Βασιλικού, Μαριάννα Ερκέκογλου, Δέσποινα Καλανταρίδου κ.α. Γενική επιμέλεια: Χ. Ερκέκογλου, Ν. Θεοδωρίδης, Β. Χουζούρη

Φέτος για πρώτη φορά προσφέρονται τα εργαστήρια μουσικοπαιδαγωγικής επιμόρφωσης και αφρικάνικου χορού. Το κάθε εργαστήρι θα έχει διάρκεια 4 ωρών και θα είναι σε διαφορετική ώρα από τα εργαστήρια κρουστών, ώστε να μπορούν να συνδυαστούν.

Στις παράλληλες καλλιτεχνικές βραδιές για όλους θα έχουμε μια βραδιά κουκλοθέατρου και φυσικά, το Σάββατο, την βραδιά γλεντιού, με πίτσα, σουβλάκια, κρασάκι και ζωντανή μουσική από ορχήστρα φίλων.

Κόστος εργαστηρίων: Ενήλικες με 8ωρο εργαστήρι 40€, με 4ωρο εργαστήρι 35€, με 8ωρο + 4ωρο εργαστήρι 55€. Παιδιά 35€. Συνοδοί 15€.
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εργαστήρια, πρωινό πρόγραμμα κίνησης στη φύση, 2 καλλιτεχνικές βραδιές και 1 μπάρμπεκιου.
Οι τιμές ισχύουν για εγγραφές με προκαταβολή (μη επιστρέψιμη) μέχρι 31 Ιουλίου. Από 1 Αυγούστου υπάρχει προσαύξηση 10€/άτομο.
Εκπτώσεις για φοιτητές.

Διαμονή: Σε δωμάτιο: 12,50 – 20€/βραδιά. Σε δική σας σκηνή: 7€/βραδιά.

Καλούνται οι απανταχού φίλοι και ενδιαφερόμενοι για αυτή την εκδρομή – θεσμό του Κρουστόφωνου να δηλώσουν συμμετοχή, είτε για να πάρουν μέρος στα διάφορα εργαστήρια, είτε για να προσέλθουν ως επισκέπτες ή κατασκηνωτές!
Πληροφορίες: 2310-861874 (καθημερινά 6-9μμ), 6944503542, 6972222982.
www.kroustophono.gr, info@kroustophono.gr, facebook: Kroustophono Ergasthri Kroustwn.

(15)