Δείτε πώς θα παρακολουθήσετε ζωντανά τα Primavera Sound, Bonnaroo, Lollapalooza και όχι μόνο μαζί με backstage υλικό

Για τους φαν της μουσικής το lifo.gr εξασφάλισε αποκλειστικά τις αγαπημένες τους συναυλίες από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή θέλουν, live! Έξι από τα καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου θα μεταδοθούν ζωντανά αυτό το καλοκαίρι στο lifo.gr μέσω του Red Bull TV.

Primavera Sound (Ισπανία), Bonnaroo, Lollapalooza και Austin City Limits Music Festival(Η.Π.Α.), Roskilde (Δανία) και Bestival (Ηνωμένο Βασίλειο) είναι τα φεστιβάλ που θα μεταδοθούν στο Red Bull TV από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο για πάνω από 18 ημέρες ζωντανού προγράμματος.

Οι θεατές θα βιώσουν την εμπειρία της ζωντανής κάλυψης σε υψηλή ποιότητα μετάδοσης, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στιγμές από τα παρασκήνια χάρη στους οικοδεσπότες και την ομάδα των δημοσιογράφων που θα είναι παρόντες και στα έξι αυτά φεστιβάλ. Τα στιγμιότυπα εκτός σκηνής, η ατμόσφαιρα του πάρτι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου αποτελούν και αυτά μέρος της μετάδοσης του.

Από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος δείτε αποκλειστικά στο lifo.gr το Primavera Sound Festival, σε απευθείας μετάδοση από τη Βαρκελώνη με hosts τους Will Best και Johann Wald.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για μία σειρά από παγκόσμια και διαφορετικά acts, ένα ηχητικό και οπτικό ταξίδι από τη Barcelona της Ισπανίας στο Manchester, Tennessee (Η.Π.Α.) Roskilde (Δανία), το Chicago (ΗΠΑ), τη Isle of Wight (Ηνωμένο Βασίλειο) και το Austin, Texas (ΗΠΑ).

ΕΡΧΕΤΑΙ: PRIMAVERA SOUND FESTIVAL, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ
Το Primavera Sound φημίζεται για τον συνδυασμό των πλέον διαφορετικών acts, συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα της ανεξάρτητης σκηνής και τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες. Το ισπανικό φεστιβάλ καταφέρνει να παρουσιάσει ένα εκλεκτό μείγμα rock και pop όπως και ανεξάρτητης ηλεκτρονικής μουσικής και όλα αυτά χωρίς να καταφεύγει σε mainstream εμπορικά ονόματα. Με το πέρασμα του χρόνου, το ηχητικό DNA του Primavera Sound έχει καταφέρει να μετατρέψει ένα από τα καλύτερα urban μουσικά φεστιβάλ του κόσμου σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πολιτιστικό θεσμό.

Πάρτε μία πρώτη γεύση

Website: www.primaverasound.com


Το πρόγραμμα του Season of Festivals:


Primavera Sound
Barcelona,Ισπανία
2-4 Ιουνίου

Bonnaroo
Manchester, ΗΠΑ
9-12 Ιουνίου

Roskilde Festival
Roskilde, Δανία
29 Ιουνίου- 2 Ιουλίου

Lollapalooza
Chicago, ΗΠΑ
29-31 Ιουλίου

Bestival
Isle of Wight, Ηνωμένο Βασίλειο
8-11 Σεπτεμβρίου

Austin City Limits Music Festival
Austin, ΗΠΑ
30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου

Το line-up από κάθε αναμετάδοση θα ανακοινώνεται λίγες μέρες πριν από κάθε φεστιβάλ γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Η τηλεόραση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Ή αλλιώς μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σου προσφέρει τη μοναδική εμπειρία live προγραμμάτων, όπως το Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη, την κορυφαία freerunning πρόκληση που μας καθηλώνει κάθε φθινόπωρο, και on demand videos για κάθε sports, adventure, culture & lifestyle περιεχόμενο που σε συναρπάζει. Ντοκιμαντέρ, όπως το Hard Lovin’ Woman που εστιάζει στην παθιασμένη σχέση της πασίγνωστης ηθοποιού Juliette Lewis με τη μουσική, σειρές, βίντεο, εκπομπές αποτελούν τον συναρπαστικό κόσμο του Red Bull TV, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω του Red Bull TV app για Android, iOS και Windows smartphones, σε Apple TV και Samsung TV καθώς και μέσα από τα δωρεάν apps στα Amazon Fire TV, Kindle Fire, Nexus Player, και Xbox 360.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ:
www.redbull.tv & www.redbull.tv/festivals
Facebook: www.facebook.com/RedBullTV
Twitter: www.twitter.com/RedBullTV
Instagram: www.instagram.com/redbulltv

Πηγή: www.lifo.gr

(27)